2010-12-04 10:32:39• hírek • Szatmár.ro

Csak úgy dőlt a poénzápor a közönségre

Telt ház fogadta a szatmárnémeti stand up comedysek második alkalommal megszervezett évzáró estjét. A helyi dumások mellett Zsók Levente és Csorba István alias Sunny szórakoztatta három órán keresztül a nagyérdeműt.

A 2010-es év méltó lezárásaként a szatmárnémeti Sztend Áp Lájt egész estés műsorral fogadta a szórakozni vágyókat, pénteken a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban. Az évzáró esten közönségben és tapsviharban nem volt hiány, ugyanis telt ház fogadta a humoristák produkcióit.

A helyi poéngyárosok az első humorestet 2008-ban szervezték meg, azóta már számos fellépésen és versenyen túl vannak, előadásaik iránt pedig alkalomról alkalomra nagyobb az érdeklődés.

Az est folyamán  két vendégfellépő -  Zsók Levi és Sunny -, valamint a Sztend Áp Lájt legütősebb humoristái nevetették meg a közönséget, és meglepetésként Cserey Csaba, az ütőshangszerek művésze humoros produkcióval fokozta a hangulatot.  A helyi humoristák mellett, a vendégfellépők csak emelték az est színvonalat, hiszen a közönség felszabadult nevetéssel és óriási tapsviharral díjazta poénjaikat.



A székely akcentussal beszélő Zsók Levi jól megnevettette a szatmáriakat



Cserey Csaba produkciója is nagy sikernek örvendett


A humoresten elhangzott aztán minden: a saját történetek és a közéleti témák mellett, a fiatal humoristák rámutattak a magyar nyelv szépségeire, és Csorba István, alias Sunny, a debreceni meghívott fellépő feltette a költői kérdést, miért adnak a nyírógéphez fésűt? Ugyanakkor a Titanic koktél titkát is elmondta, mely vízből és jégből áll.



A viccmondó verseny egyetlen nyertese utazásban részesült a Transurban Rt. felajánlásával



A közönségre csak úgy zúdult a poénzápor


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: